ظروف فومی همچنین در مقایسه با ظروف آلومینیومی به برق کمتری برای تولید نیاز دارند. در واقع ظروف فومی با نام ظروف پلی‌استایرن یا یونولیتی در بازار به فروش می‌روند که مهمترین مزیت این مواد شامل: عایق بودن، حفظ گرمای نوشیدنی‌های داغ، سبکی و قیمت مناسب است.

مواد و فرآیند تولید خط تولید ظروف مواد غذایی فوم ps

ظرف غذای فومی، شکلی از بسته‌بندی مواد غذایی یکبار مصرف برای غذاها و نوشیدنی‌های مختلف است؛ مانند: رشته فرنگی فوری فرآوری شده، گوشت خام سوپرمارکت‌ها، غذاهای پخته شده‌ی اغذیه فروشی یا غرفه‌های مواد غذایی، نوشیدنی‌های داغ بیرون بر مانند قهوه، جعبه‌های مواد غذایی پلاستیکی فوم‌دار، بشقاب‌های غذا و جا تخم‌مرغی که همگی از جنس GPPS هستند.

مراحل تولید ظروف یکبار مصرف فومی در کارگاه‌ها مشابه بوده و فقط نوع ماشین آلات و روش‌های فرعی بکار رفته متغیر است؛ کل فرآیند در دو مرحله اصلی 1. تبدیل مواد اولیه مورد نظر مانند: گرانول، پودر و… در دستگاه اکسترودر به ورق 2. تبدیل ورق به روش ترموفورمینگ به ظرف مورد نظر انجام می‌گیرد.

نکته: دستگاه قالب‌گیری اتوماتیک ظروف فوم PS در خط تولید ظروف مواد غذایی فوم ps و نه در ظرف تک پرس آلومینیومی یک دستگاه ترموفرمینگ کاملاً کاربردی است که شکل و برش قطعات را یکپارچه می‌کند.

همچنین در مقایسه با دستگاه قالب‌گیری نیمه اتوماتیک، از مزایای راندمان بالا و صرفه‌جویی در نیروی انسانی برخوردار است که می‌توان از آن برای پردازش صفحات پلاستیکی مختلف استفاده کرد.

پلی‌استایرن یک ماده پلیمری رایج بوده که از مونومر استایرن تولید می‌شود. استایروفوم نیز نوعی پلی‌استایرن است؛ تفاوت اصلی بین پلی‌استایرن و فوم در این است که پلی‌استایرن نوعی پلیمر هیدروکربنی آروماتیک مصنوعی است، در حالیکه استایروفوم یک مارک تجاری پلی‌استایرن است.

اینکه مصرف غذاهای آماده در سراسر جهان در حال افزایش است؛ باعث زیاد شدن استفاده ظروف یکبار مصرف برای غذاهای آماده به دلیل قابلیت بازیافت، مقاومت در برابر رطوبت، عایق بودن و قیمت مناسب نیز شده است.

در نهایت شناسایی بهترین جایگزین‌های موجود و فرصت‌های بهبود برای کاهش اثرات زیست محیطی ظروف فست فود مهم است؛ به همین منظور با مطالعه در مورد انواع ظروف یکبار مصرف می‌توانید ظروف را با یکدیگر مقایسه کرده و انتخاب کنید که کدام نوع بهتر و بی‌ضررتر است.